Tidligere forestillinger

Narnia - Løven, heksa og klesskapet

fredag, 09 august 2019. Kategori: Tidligere forestillinger

Narnia - Løven, heksa og klesskapet

Narnia - Løven, heksa og klesskapet hadde premiere på City Scene 26. januar 2019 og som første teater i Norge satt Fredrikstadungane opp musicalversjonen av C.S. Lewis’ klassiske historie fra Narnia.

Annie

fredag, 14 desember 2018. Kategori: Tidligere forestillinger

Annie

Fredrikstadungane satt februar 2018 opp en oppfrisket versjon av den kjente musikalen «Annie». Dette var Fredrikstadunganes ellevte oppsetning og femte musikal i rekken. Det var ikke bare i salen det var folksomt - på og bak scenen var det også mange, og Fredrikstadungane hadde hele seks grupper med over 170 barn og unge som delte på rollene i «Annie». I oppsetningen var det alt fra helt ferske debutanter til veteraner med ti års fartstid og til sammen hadde de spilt 26 «Annie»-forestillinger når siste gruppe gikk av scenen for siste gang.

Kong Fredriks Tidsmaskin

torsdag, 23 februar 2017. Kategori: Tidligere forestillinger

Kong Fredriks Tidsmaskin

I forbindelse med Fredrikstads 450 års jubileum spilte vi i februar 2017 vår egen helt nye musikal skrevet av Alexander Hermansen.
Det var vår tiende oppsetning og fjerde musikal.  

Oliver!

fredag, 26 februar 2016. Kategori: Tidligere forestillinger

Oliver!

I februar 2016 spilte vi vår niende oppsetning, den rørende og gripende familiemusikalen Oliver!.  

Pinocchio

fredag, 20 februar 2015. Kategori: Tidligere forestillinger

Pinocchio

Vi spilte vår åttende oppsetning, Pinocchio i februar 2015.

Peter Pan

onsdag, 26 februar 2014. Kategori: Tidligere forestillinger

Peter Pan

31. Januar 2014 hadde vi premiere på vår forestilling om Peter Pan. Det var Disney sin musikal versjon som ble satt opp, så man fikk masse gode melodier. 

Jungelboken

mandag, 25 november 2013. Kategori: Tidligere forestillinger

Jungelboken

Vår forestilling i 2012 var Jungelboken. Båthusteateret var omgjort til en jungel med palmer, løver og aper hengende i salen.

Aristokattene - Mai 2008

tirsdag, 10 desember 2013. Kategori: Tidligere forestillinger

Dette var vår aller første teateroppsetning og produksjon. Vi følte oss litt "gærne" og veldig stolte. Når vi skulle velge stykke falt valget på Walt Disney Aristokattene.

Stykket har mye humor, morsomme rollefigurer og musikk som svinger! Mange har ett forhold til aristokattene og hvem kan vel ikke sangen til Scat Cat?

Vi var to kjempestolte, ferske instruktører som etter mye latter,svette og tårer var klare for å vise frem våre 31 spirende skuespillere i det vi da kalte Gamle Fredrikstad Barneteater.